Nieuws

Gentic levert handelingsrobot

Van der Hulst lastechniek BV uit Heerde heeft al bijna 20 jaar ervaring met robotlassen. Nu is er een nieuwe stap gemaakt, namelijk Jigless Welding.

» Lees meer

Vernieuwde snijbalken

Gentic heeft voor de nieuwste generatie watersnijrobots dubbele snijbalken toegepast. Hierdoor wordt een nog hoger rendement gehaald en kunnen ook broodkoppels met 8 pannen worden gesneden. Dit gebeurt op hoge snelheid en met een kleine ruimte tussen de broodkoppels op de transportband.

» Lees meer

Gentic op TIV Hardenberg

Gentic Robotics is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Technische Industriële Vakbeurs Hardenberg, dé vakbeurs voor de technische industriële branche.

» Lees meer

Robot Lumasol Project

Voor een Light-Painting-Photography opdracht heeft PIPS:lab uit Amsterdam de wens om met een 6-assige industriële robot te werken. Gentic stelde ruimte en een robot beschikbaar en programmeerde de robot naar de wensen van de kunstenaars.

» Lees meer

Robot met kettingzaag

Jonge ontwerpers aan de Hogeschool voor Beeldende Kunst in Karlsruhe hebben recent een heel bijzonder project getoond tijdens een interieurontwerp-event in Keulen. 

» Lees meer

Robot schetst portret

Onderzoekers hebben een robot ontwikkeld die prachtige portretten kan tekenen. Om de robot in actie te zien, moet u op een kruk in het gezichtsveld van de robot gaan zitten.

» Lees meer

Metselrobot

ROB bricklaying robot uit Zurich.

De metselrobot is ontworpen door het team architectenbureau Gramazio & Kohler, universiteit ETH Zurich en Keller AG Ziegeleien. De robot kan onder andere ingezet worden voor de bouw van baksteeninstallaties en gevels van gebouwen. De ROB kan stenen op verschillende manieren plaatsen, zodat een gevel allerlei 3D-patronen kan bevatten.

» Lees meer

Contactgegevens:
+31 (0)591-348 772   |   info@gentic.nl
Prijslijst robots aanvragen?