Nieuws

Gentic levert handelingsrobot

Van der Hulst lastechniek BV uit Heerde heeft al bijna 20 jaar ervaring met robotlassen. Nu is er een nieuwe stap gemaakt, namelijk Jigless Welding.

» Lees meer

Vernieuwde snijbalken

Gentic heeft voor de nieuwste generatie watersnijrobots dubbele snijbalken toegepast. Hierdoor wordt een nog hoger rendement gehaald en kunnen ook broodkoppels met 8 pannen worden gesneden. Dit gebeurt op hoge snelheid en met een kleine ruimte tussen de broodkoppels op de transportband.

» Lees meer

Gentic op TIV Hardenberg

Gentic Robotics is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Technische Industriële Vakbeurs Hardenberg, dé vakbeurs voor de technische industriële branche.

» Lees meer

Robot Lumasol Project

Voor een Light-Painting-Photography opdracht heeft PIPS:lab uit Amsterdam de wens om met een 6-assige industriële robot te werken. Gentic stelde ruimte en een robot beschikbaar en programmeerde de robot naar de wensen van de kunstenaars.

» Lees meer

Robot met kettingzaag

Jonge ontwerpers aan de Hogeschool voor Beeldende Kunst in Karlsruhe hebben recent een heel bijzonder project getoond tijdens een interieurontwerp-event in Keulen. 

» Lees meer

Robot schetst portret

Onderzoekers hebben een robot ontwikkeld die prachtige portretten kan tekenen. Om de robot in actie te zien, moet u op een kruk in het gezichtsveld van de robot gaan zitten.

» Lees meer

Contactgegevens:
+31 (0)591-348 772   |   info@gentic.nl
Prijslijst robots aanvragen?