Vloerplaten productie

Veilig en efficiënt mallen schoonmaken en voorzien van olie.

Productielocatie Vlaardingen van Struyk Verwo Infra maakt o.a. vloerplaten. Kijk voor meer informatie op: www.struykverwoinfra.nl

Vraag

Er wordt een nieuwe productielijn opgezet voor het maken van betonnen vloerplaten. Men wil twee robotarmen inzetten om bepaalde proceshandelingen te automatiseren. Eén robotarm moet de bodem van de mallen schoonzuigen en in oliën. De andere robot moet de buitenranden van de mallen schoonmaken.

Onze oplossing

Gentic maakt een lay-out met daarin twee robots en hun benodigde tools. RoboGuide is het offline robotprogramma van Fanuc Robots dat speciaal ontwikkeld is voor het ontwerpen van robotcellen. Met dit programma wordt een simulatie gemaakt en wordt het werkbereik en de cyclustijd van de gekozen robots gecontroleerd.

Eindresultaat

D.m.v. RFID-techniek weet de robot welk type mal er aangeboden wordt. De zuigmondtool van de robot, zit aangesloten op een vacuümunit. De robot zuigt beton resten in de hoeken op en spuit daarna het bodem oppervlak in met olie. De tweede robot spuit de buitenrand van de mal schoon m.b.v. een speciale hogedruk unit.

Heeft u ook passie voor robots?

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
TOP