Over FANUC Robots

FANUC: Wereldleider in industriële robots

Met ruim 100 verschillende modellen heeft FANUC het grootste assortiment aan robots ter wereld. Het zijn machines die 24/7 topprestaties leveren. Van de kleinste tot de sterkste robotarm ter wereld. Dus welke toepassing u ook heeft, FANUC Robots heeft het model dat de klus kan klaren!

Wereldwijde service

We hebben robots geïnstalleerd in landen als Nederland, Duitsland, Denemarken, Polen, Slowakije, Griekenland en zelfs Australië. En altijd is er een FANUC kantoor in de buurt voor lokale ondersteuning en service.

Software voor FANUC Robots

Afhankelijk van de applicatie word de robotcontroller voorzien van Tool software zoals: SpotTool, ArcTool, PaintTool, HandlingTool, PalletTool of DispenseTool.

Daarnaast zijn er meer dan 250 softwarefuncties voor een betere intelligentie, beweging en productiviteit én diverse hoog kwalitatieve FANUC-accessoires. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om uw robots te laten zien, voelen, leren en om uw omgeving veiliger te maken. Dit is eenvoudig te realiseren dankzij de gebruiksvriendelijke interfaces en exclusieve functies die het programmeren, instellen en bedienen van de robotarmen vereenvoudigen en standaardiseren.

RoboGuide RoboGuide

RoboGuide is het offline robotprogramma van FANUC dat speciaal is ontwikkeld voor het maken van robotcellen. Voordelen zijn:

• Robotsimulator om cellen geheel offline te kunnen ontwerpen.
• Maken en testen van programma’s met minimale impact op de productie.
• Controle van werkbereik zonder de robot op de werkvloer te bewegen.
• Een zeer accurate simulatie van de cyclustijd.
• Alle functies van een FANUC Robot kunnen gesimuleerd worden.
• Importeren van 3D CAD modellen en bewegingspaden genereren.
• Maakt een ontwerp van een robotcel aan in een mum van tijd.

Gentic Robotics integrator van FANUC robots!

Fanuc service

Fanuc service

Roboguide software

Roboguide software

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
Ons laatste nieuws
De "ogen" van de robot

Tegenwoordig worden steeds meer robot taken uitgevoerd met behulp van camera’s. Recentelijk hebben we een robot Vision lijn opgeleverd. Kernpunten van deze robotlijn: Hoge output capaciteit van 900 matten per uur Alle typen en formaten matten....

> lees verder
Nauwkeurig kit doseren met robot

Met een Vision systeem van VISOR zoeken we naar de juiste gaten om kit toe te dienen. De inhoud van de met kit te vullen kamers zijn verschillend. Met de resultaten uit de camera kunnen we deze verschillende kamers onderscheiden. In een doseersysteem....

> lees verder
TOP