3D Robot simulatie

Robot simulatiesoftware voor haalbaarheidsstudies en presentaties.

RoboGuide is het offline robotprogramma van FANUC dat speciaal is ontwikkeld voor het maken van robotcellen. In een virtuele gerobotiseerde productieomgeving worden zaken als het juiste productieproces, bereikbaarheid, robot veiligheid en de cyclustijd inzichtelijk gemaakt. Ook 3D tekeningen van het robotgereedschap/tools oftewel EOAT-End Of Arm Tooling  kunnen geïmporteerd worden.

Presentatie

Een robot-video-presentatie laten maken van uw product of productieproces is natuurlijk dé manier om nieuwe klanten te werven. Het voordeel van een visuele presentatie is dat men meteen de toepassing begrijpt. En natuurlijk proberen we in de video’s het geheel zo indrukwekkend mogelijk vast te leggen. Voor bijvoorbeeld op een beurs of website. 

Haalbaarheidsstudie

Tevens voeren we onafhankelijke haalbaarheidsonderzoeken voor derden uit. Deze technische haalbaarheidsonderzoeken resulteren in een eindverslag met onderwerpen als: doelstelling, dataverzameling, uitvoerbaarheid en conclusie.

Robot simulatie nodig? Vraag ernaar!

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
Ons laatste nieuws
De "ogen" van de robot

Tegenwoordig worden steeds meer robot taken uitgevoerd met behulp van camera’s. Recentelijk hebben we een robot Vision lijn opgeleverd. Kernpunten van deze robotlijn: Hoge output capaciteit van 900 matten per uur Alle typen en formaten matten....

> lees verder
Nauwkeurig kit doseren met robot

Met een Vision systeem van VISOR zoeken we naar de juiste gaten om kit toe te dienen. De inhoud van de met kit te vullen kamers zijn verschillend. Met de resultaten uit de camera kunnen we deze verschillende kamers onderscheiden. In een doseersysteem....

> lees verder
TOP